De kwartiermaker voedsel heeft als taak om kwartier te maken op twee ambities van programmateam voedselstrategie die in co-creatie met het veld moeten worden uitgevoerd. Specifiek gaat het om een tweetal ambities: de inhoudelijke voorbereiding van de uitvoeringsbijeenkomst voedselstrategie voor 150-200 personen in juni 2024, en de ontwikkeling van Amsterdamse voedselhubs in 2024-2025. Beide ambities worden in co-creatie met interne en externe stakeholders vormgegeven, waardoor ervaring met participatie en co-creatie een vereiste is.
Context, reden van de opdracht en waarom de opdracht geen reguliere werkzaamheden zijn binnen de gemeente Amsterdam: Gemeente Amsterdam wil met de aangescherpte voedselstrategie en uitvoeringsagenda 2023-2026 de voedseltransitie versnellen. Het integrale programmateam voedselstrategie kan deze ambitie alleen waarmaken in nauwe samenwerking met andere partijen. Intern zijn dat andere directies en de stadsdelen. Extern zijn dat de o.a. de organisaties, initiatieven, ondernemers en netwerken die zich inzetten voor gezond, eerlijk en betaalbaar en duurzaam voedsel voor Amsterdammers.
Binnen het integrale programmamanagement is het nodig om alle samenwerkingspartners in het ‘Voedselveld’ te betrekken en de uitvoering aan te jagen. Hiervoor is externe inzet nodig, vallen niet binnen reguliere werkzaamheden.
Binnen het integrale programmamanagement zijn de ontwikkeling van zogenaamde ‘Voedselhubs’ benoemd als mogelijke organisatie- en uitvoeringsvorm om voedselstrategie in verschillende Amsterdamse buurten tot uitvoering te brengen. Deze ‘voedselhubs’ zijn geen onderdeel van regulier beleid en in ontwikkeling in samenwerking met partners en maatschappelijke initiatieven.
WAT GA JE DOEN:
Werkconferentie 21 juni 2024:
Twee Voedselhubs in Amsterdam:
Gemeente Amsterdam wil met de aangescherpte voedselstrategie en uitvoeringsagenda 2023-2026 de voedseltransitie versnellen. Het integrale programmateam voedselstrategie kan deze ambitie alleen waarmaken in nauwe samenwerking met andere partijen. Intern zijn dat andere directies en de stadsdelen. Extern zijn dat de o.a. de organisaties, initiatieven, ondernemers en netwerken die zich inzetten voor gezond, eerlijk en betaalbaar en duurzaam voedsel voor Amsterdammers.
Zsm na sluiting.
Overige informatie
Daarom zijn we benieuwd naar wie jij bent! Reageer via de onderstaande button op deze opdracht. Nog geen profiel? Deze maak je heel makkelijk en snel aan. Nadat jij je interesse kenbaar hebt gemaakt zullen wij contact met je opnemen. Ten aanzien van referenties vragen wij: naam, bedrijf en telefoonnummer. Je wordt beoordeeld op zowel eisen als wensen. Wanneer er niet wordt voldaan aan een eis, komt je niet in aanmerking voor de opdracht (knock-out). Daarnaast wordt er beoordeeld op diverse wensen. In je aanbieding moeten eisen en wensen plus de mate waarin hieraan voldaan wordt expliciet benoemd worden. Heb je over deze opdracht of andere opdrachten vragen? Neem dan contact op via 085 – 487 85 00 of zp@jong-en-ko.nl of vul het contact formulier in.
Een indicatie van je uurtarief voor deze opdracht zien wij graag in je reactie op deze opdracht. ZP&co werkt in opdracht van de externe opdrachtgevers met uurtarieven inclusief reis en verblijfkosten, exclusief BTW.
Indien je geen ZZP'er bent kun je ook reageren. Wij bieden je dan, voor de periode van de opdracht, een marktconform salaris.
Nadere informatie verkrijgbaar bij team ZP&co 085 – 487 85 00. ZP&co is een bemiddelingsorganisatie/coöperatie voor ZZP’ers met een HBO+ werk-denkniveau. Wij hebben geen winstdoelstelling. Jij als Zelfstandig Professional staat centraal in onze coöperatie. Doe mee en word lid. Bedrijven die op zoek zijn naar ZZP’ers. Wij hebben ze. Meld uw vacature aan op ons administratie zp@jong-en-ko.nl. Met een achterban van ruim 14.000 ZZP’ers heeft de coöperatie altijd een oplossing.
Kom je in aanmerking voor een interview, dan plant de opdrachtgever een gesprek met je in. Het gesprek zal ofwel op locatie ofwel online plaatsvinden. Er zal tijdig contact worden opgenomen om de instructies hiervoor door te nemen.